מרק קציצות חורף
מרק קציצות חורפי הוא מנה עיקרית המתאימה ל-15 סועדים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . תמורת 1.41 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -9 שעות ו-20 דקות . אם יש לכם בצל, רוטב ווסטרשייר, ירקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואני אגיד שהוא קלע בול. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון סופגני מוצק של 65% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו מרק ירקות וקציצות , אלבונדיגס (מרק קציצות) , ומרק חמוץ קציצות רומנינה (Ciorba de Perisoare ).
הוראות
בסיר בישול איטי של 6 ליטר, שלבו את השעועית, ציר התיבול, רוטב הספגטי, הבצל, השום, רוטב ווסטרשייר והתיבול האיטלקי. ערבבו פנימה את כדורי הבשר, הירקות המעורבים והכרוב. כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 8-10 שעות או עד שהירקות רכים.