מרק קציר לבבי דורש מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם עגבניות ® האנט, שעועית קנליני, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו מרק חג רומאי-ליהנות זה מרק איטלקי לבבי בכל עת, מרק קציר, ו מרק קציר קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
נקניק חום עם בצל בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי להתפורר נקניק; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מרק, עגבניות ושעועית לא מצוחצחים; מערבבים היטב. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מערבבים בתרד; לכסות סיר עם מכסה. לבשל 5 דקות או רק עד תרד הוא נבול, ערבוב מדי פעם.