מרק קרם מלפפון קר
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, מרק קרם מלפפון קר עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ציר עוף, מלפפונים, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מרק מלפפון קר, מרק מלפפון קר, ו מרק מלפפון קר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים שמן בסיר כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מערבבים מלפפונים, מרק עוף, עשב שמיר, מלח ופלפל לבצל. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.
יוצקים תערובת מרק מלפפון לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. כיסוי והחזק מכסה למטה; דופק כמה פעמים לפני שעזבתי על כדי תערובת. מחית בקבוצות עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים מרק מחית למיכל, ומקציפים פנימה שמנת כבדה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
מרק במקרר עד צונן לחלוטין, לפחות 1 שעה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.