מרק רביולי דלעת
מתכון מרק רביולי דלעת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. במנה עיקרית זו יש 596 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, בצל, מילוי פשטידת דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק דלעת במעטפת דלעת, מרק דלעת זנגביל, ו מרק דלעת תפוחים.
הוראות
מביאים סיר מים מומלחים קלות לרתיחה; מבשלים את הרביולי במים הרותחים עד למכרז, כ 5 דקות; לנקז.
הכינו מחבת עם תרסיס בישול ומניחים מעל חום בינוני. מבשלים את הבצל והשום במחבת החמה עד חום. מערבבים את המרווה, טימין, פלפל קאיין, מרק עוף, מילוי פשטידת דלעת; מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 10 דקות. מצקת מעל רביולי סחוט לשרת.