מרק שום קלוי הוא צמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.37 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל של 714 קלוריות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, מים, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו מרק שום קלוי עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין, מרק שום קלוי, ו מרק שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את החלקים מראשי השום רק כדי לחשוף את הנורות ולהסיר עודפי קליפות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מניחים ביריעת נייר אלומיניום גדולה ומזלפים 1 כף שמן זית ו 1/2 כפית כל אחד מהמלח והפלפל. סוגרים את נייר הכסף סביבם, משאירים רווח בין החלקים לנייר הכסף ומניחים על תבנית אפייה בתנור. צולים עד רך וריחני, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים, מצננים וסוחטים את השום לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בסיר מרק גדול וכבד (רצוי ברזל יצוק אמייל) על אש בינונית-גבוהה, ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום הקלוי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים פנימה את הקמח ומבשלים עד להשגת רוקס זהוב כהה, 5 עד 6 דקות נוספות, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מוסיפים 1 כוס ציר עוף, משלבים וחוזרים על עצמם עד שנוספו כל ציר העוף. חזור על הפעולה עם המים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מוסיפים את התיבול האיטלקי, הנותרים מלח ופלפל, ומערבבים לשלב היטב. מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מוסיפים את השמנת, אם משתמשים, מבשלים עוד 10 דקות על רתיחה נמוכה מאוד, תוך ערבוב מדי פעם. התאימו את התיבול, במידת הצורך, והגישו מעוטרים בפיזור הפטרוזיליה וטפטוף טרי של שמן הזית הבתולי.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
למרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
10
מגישים עם אסיאגו קרוסטיני.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
גבינת אסיאגו
11
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בקערה קטנה שלבו את השמן, השום והתבלינים וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
בעזרת מברשת צולה מצפים כל חתיכה בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
15
מפזרים כל פרוסה עם כ 1 כפית של גבינה מגורדת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
16
מכניסים לתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה והלחם מתחיל להיות פריך ומתכהה סביב הקצוות, 8 עד 10 דקות.