קושיבינוני
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שום קלוי

מרק שום קלוי
מרק שום קלוי הוא צמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.37 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל של 714 קלוריות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, מים, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו מרק שום קלוי עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין, מרק שום קלוי, ו מרק שום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את החלקים מראשי השום רק כדי לחשוף את הנורות ולהסיר עודפי קליפות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מניחים ביריעת נייר אלומיניום גדולה ומזלפים 1 כף שמן זית ו 1/2 כפית כל אחד מהמלח והפלפל. סוגרים את נייר הכסף סביבם, משאירים רווח בין החלקים לנייר הכסף ומניחים על תבנית אפייה בתנור. צולים עד רך וריחני, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים, מצננים וסוחטים את השום לקערה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בסיר מרק גדול וכבד (רצוי ברזל יצוק אמייל) על אש בינונית-גבוהה, ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום הקלוי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים פנימה את הקמח ומבשלים עד להשגת רוקס זהוב כהה, 5 עד 6 דקות נוספות, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
7
מוסיפים 1 כוס ציר עוף, משלבים וחוזרים על עצמם עד שנוספו כל ציר העוף. חזור על הפעולה עם המים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
מוסיפים את התיבול האיטלקי, הנותרים מלח ופלפל, ומערבבים לשלב היטב. מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
9
מוסיפים את השמנת, אם משתמשים, מבשלים עוד 10 דקות על רתיחה נמוכה מאוד, תוך ערבוב מדי פעם. התאימו את התיבול, במידת הצורך, והגישו מעוטרים בפיזור הפטרוזיליה וטפטוף טרי של שמן הזית הבתולי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
10
מגישים עם אסיאגו קרוסטיני.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
11
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בקערה קטנה שלבו את השמן, השום והתבלינים וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
בעזרת מברשת צולה מצפים כל חתיכה בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
15
מפזרים כל פרוסה עם כ 1 כפית של גבינה מגורדת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
16
מכניסים לתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה והלחם מתחיל להיות פריך ומתכהה סביב הקצוות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מוציאים ומניחים להתקרר לפני ההגשה.
18
זמן בישול 2 שעות 10 דקות .

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת Asiago גרוסהגבינת Asiago גרוסה1בגט מחמצת, חתוך לחתיכות בעובי 1 אינץ', חתוך מעט באלכסוןבגט מחמצת, חתוך לחתיכות בעובי 1 אינץ', חתוך מעט באלכסון0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה שטוחת עלה איטלקית טחוןפטרוזיליה שטוחת עלה איטלקית טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחון דקשום, טחון דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, אם תרצהשמנת כבדה, אם תרצה1חתיכות טופי הית' ברפפריקה הונגרית חמהפפריקה הונגרית חמה12 כפיות אבקת שוםתיבול איטלקיתיבול איטלקי791 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובש, מרוסקאורגנו מיובש, מרוסק2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טרי סדוק, מחולקפלפל שחור טרי סדוק, מחולק2חתיכות טופי הית' ברמלח, מחולקמלח, מחולק63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)6largesראש שלם שוםראש שלם שום