מרק שורש סלרי שמנת עם פורל מעושן עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, פלפל, שורש סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: פורל מעושן-סלט שורש סלרי, מרק שורש סלרי קרמי עם פיסטוקים, ו שורש סלרי שמנת ומרק בצל מתוק.
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר מרק גדול. מערבבים במרק. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, לכסות חלקית, ומבשלים 30 דקות או עד שורש סלרי ותפוח אדמה הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים חמאה, ערבוב עד נמס מעורבב לתוך מרק. מרק פירה באמצעות בלנדר טבילה (או בלנדר סטנדרטי, עובד בקבוצות). מערבבים אגוז מוסקט. למעלה כל מנה עם פורל מעושן ואגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פורל מעושן
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)