מרק שזיפים עם קרח טרגון דבש
מרק שזיפים עם קרח טרגון דבש נטול גלוטן, וטבעוני מרק. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו ספריגים של טרגון, מיץ ליים, שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות מתכונים דומים: מרק שזיפים עם טרגון ואוכמניות, יין, טל דבש וטרגון גרניטה., ו לרסק שזיפים טרגון.
הוראות
להביא מים וסוכר לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
להעביר 1/2 סירופ חם כוס לקערה ומערבבים טרגון, ואז מגניב. הסירופ נשאר רגוע.
יוצקים סירופ טרגון דרך מסננת עדינה מאוד לתוך קערת מתכת, זורק מוצקים. טחנת דבש בבלנדר ומערבבים לתוך סירופ טרגון מתוח. להקפיא במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
קוביות מספיק שזיפים למדוד 1/2 כוס ושמורה. קוצצים גס שנותרו שזיפים ופרה ב 2 קבוצות עם סירופ מקורר כוס 1 (סך) בבלנדר.
יוצקים purée דרך מסננת בסדר מאוד לתוך קערה, לחיצה על וזורק מוצקים.
מערבבים בשזיפים חתוכים לקוביות, מיץ לימון, וסירופ צונן לפי הטעם.
מגישים מרק מיד, עם כפות של קרח טל דבש.
* קרח טל דבש יכול להתבצע 1 שבוע קדימה.