מרק שעועית ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק שעועית ובייקון. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם קורנית, שעועית חיל הים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו שעועית עם מרק בייקון, שעועית עם מרק בייקון, ו שעועית ומרק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בתנור הולנדי גדול. מכסים במים; מביאים לרתיחה, ומבשלים, חשוף, 2 דקות.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
שעועית ניקוז, ולהניח בצד.
מבשלים בייקון בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון, הזמנת 2 כפיות טפטוף במחבת.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושום לטפטוף במחבת; מטגנים 10 דקות או עד למכרז.
להוסיף שעועית. מערבבים במרק עוף ונותר 5 מרכיבים. קרמבל 6 פרוסות בייקון למרק. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה ו 30 דקות או עד שעועית מכרז, ערבוב מדי פעם. מגניב 10 דקות. להשליך עלה דפנה.
מניחים 6 כוסות מרק בבלנדר; תהליך במהירות נמוכה עד חלקה. מערבבים מרק מחית לתוך מרק שנותר במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מחומם. מצקת לתוך קערות. קרמבל שנותר 2 פרוסות בייקון, ומפזרים באופן שווה על מרק.