מרק שעועית לבנה איטלקית שמנת
מרק שעועית לבנה איטלקית שמנת נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 253 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם בצל, תרד, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 231 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק שעועית לבנה נקניק איטלקי, שעועית לבנה איטלקית ומרק קייל, ו מרק שעועית לבנה איטלקי קל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, שמן חום. מבשלים בצל וסלרי בשמן במשך 5 עד 8 דקות, או עד מכרז.
מוסיפים שום, ומבשלים במשך 30 שניות, ערבוב ללא הרף. מערבבים שעועית, מרק עוף, פלפל, טימין ומים 2 כוסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ולאחר מכן מבשלים במשך 15 דקות.
עם כפית מחוררת, להסיר 2 כוסות של תערובת שעועית וירקות מן המרק ולהניח בצד.
בבלנדר במהירות נמוכה, למזג מרק שנותר בקבוצות קטנות עד חלקה, (זה עוזר להסיר את החלק המרכזי של מכסה הבלנדר כדי לאפשר קיטור לברוח.) פעם מעורבב לשפוך מרק בחזרה לתוך סיר המניות ומערבבים שעועית שמורות.
מביאים לרתיחה, מדי פעם ערבוב. מערבבים בתרד ומבשלים 1 דקה או עד תרד נבול. מערבבים במיץ לימון ולהסיר מחום ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת טרי על גבי.