מרק שעועית שחורה עם סלסאן אבוקדו נטול גלוטן, וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-291 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שמנת, סלסה צ'יפוטלה, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו אבוקדו עם סלסה שעועית שחורה, שעועית שחורה וסלסה אבוקדו, ו סלסה אבוקדו שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 2 ליטר, שעועית מחית מעט עם מחית תפוחי אדמה. מערבבים במים, עגבניות, סלסה צ ' יפוטלה וכמון.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
עגבנייה
תפוח אדמה
שעועית
כמון
סלסה
מים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
מחבת רוטב
2
חום לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף; מבשלים 2 דקות יותר או עד מרק הוא מעובה מעט.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 58 דולר.