קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

מרק תירס ותפוחי אדמה עם נקניק איטלקי עדין

מרק תירס ותפוחי אדמה עם נקניק איטלקי עדין
מרק תירס ותפוחי אדמה עם נקניק איטלקי עדין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 11 אדם התרשמו מתכון זה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, בצל, חצי וחצי שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 58%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק תירס ותפוחי אדמה עם נקניק איטלקי עדין, מרק תירס ותפוחי אדמה עם נקניק איטלקי עדין, ו מרק תירס נקניק תפוחי אדמה.

הוראות

1
במחבת מכינים נקניק לפי הוראות החבילה. מצננים מעט ופורסים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקומקום מרק ממיסים חמאה ומטגנים בצל עד שהם רכים ומשחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
3
מוסיפים קמח, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בציר, על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהוא מסמיך ומבעבע. מנמיכים את האש, מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד שהם כמעט רכים, בערך 10-12 דקות. מערבבים בהדרגה שמנת, תירס וטימין. ממשיכים להתבשל במשך 5 עד 7 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. אל תתנו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מוסיפים נקניק מוכן,פלפל ובצל. ממשיכים לבשל במשך 5-10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מגישים ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, ריזלינג

שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי למרק. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
ביטוי פרי טהור של הכרם שלנו, טלבוט שרדונה, קאלי הארט הוא שופע ותוסס. השפעה מינימלית של יצרני יין מאפשרת לקאלי הארט שרדונה להציג את כוחם של כרמי האחוזה של טלבוט. האף העשיר והמזמין מציג תווים טרופיים בהירים הממשיכים על החיך, שם מחמיאים לטעמים מרעננים של אננס וטל דבש על ידי חומציות מרעננת. אמצע חיך נדיב מוביל לפרי הדר ופירות טרופיים ארוכים עם רמזים לאלון צרפתי ומינרליות.