קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

מרק תירס מעושן

מרק תירס מעושן
גשו לסופר וקנו צ'ילה, רוטב חריף, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מרק חזיר-תירס מעושן, מרק תירס מעושן, ו מרק תירס מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את EVOO מעל חום בינוני גבוה בסיר מרק.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבייקון והחום לפריך, ואז מסירים עם כפית מחוררת ושומרים את חתיכות הבייקון. כדי טפטוף בייקון, להוסיף את השום, בצל וצ ' ילי, ומבשלים כדי לרכך, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את התירס ומתבלים עם הקורנית, הפפריקה והמלח והפלפל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
5
מוסיפים את הקורים לסיר יחד עם עלי המפרץ, תפוחי אדמה ומכסים עם המניה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
להוסיף קצת מים למניה אם זה לא מכסה את התירס. מבשלים את המרק, מכוסה חלקית, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
הסר את הקלחי ואת עלי המפרץ ואת מחית עם בלנדר טבילה עד התירס מוקרם. מערבבים בחמאה ומיץ ליים ומוסיפים רוטב חם, לפי הטעם. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
8
מגישים את מרק התירס עם בייקון, בצל ירוק, עשבי תיבול וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מרק תירסמרק תירס
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואסיביות בייקון שמורותסיביות בייקון שמורות2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1פלפל צ'ילה, כגון פרזנו צ' ילה, זרע וקצוץפלפל צ'ילה, כגון פרזנו צ' ילה, זרע וקצוץ6largesאוזניים תירס, גרעינים מגורד קלח, קלחי שמוראוזניים תירס, גרעינים מגורד קלח, קלחי שמור2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים4ריבס, קצוץ טרי או קפואכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליהכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליה2(חוֹרֶף)עלי טימין טריים, קצוצים דקעלי טימין טריים, קצוצים דק4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב חריףרוטב חריף1ליים, מיץליים, מיץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץבצל, קצוץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואקרם פרש, פרסקו קווסו מתפורר או צ'דר מגורר או ג' ק פלפלקרם פרש, פרסקו קווסו מתפורר או צ'דר מגורר או ג' ק פלפל4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואבצל ירוקבצל ירוק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1 גדול) עמילן תפוחי אדמה, קלופים חתוכים לקוביות(1 גדול) עמילן תפוחי אדמה, קלופים חתוכים לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פפריקה מתוקה מעושנת, דקלים דליםפפריקה מתוקה מעושנת, דקלים דלים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)smoky רזה מרכז לחתוך בייקון, קצוץsmoky רזה מרכז לחתוך בייקון, קצוץ