2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבייקון והחום לפריך, ואז מסירים עם כפית מחוררת ושומרים את חתיכות הבייקון. כדי טפטוף בייקון, להוסיף את השום, בצל וצ ' ילי, ומבשלים כדי לרכך, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חתיכות בייקון
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את התירס ומתבלים עם הקורנית, הפפריקה והמלח והפלפל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 כוסות שיני שום
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
5
מוסיפים את הקורים לסיר יחד עם עלי המפרץ, תפוחי אדמה ומכסים עם המניה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
להוסיף קצת מים למניה אם זה לא מכסה את התירס. מבשלים את המרק, מכוסה חלקית, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
הסר את הקלחי ואת עלי המפרץ ואת מחית עם בלנדר טבילה עד התירס מוקרם. מערבבים בחמאה ומיץ ליים ומוסיפים רוטב חם, לפי הטעם. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תות, קלוף
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
8
מגישים את מרק התירס עם בייקון, בצל ירוק, עשבי תיבול וגבינה.