מרק תירס ציפי
מרק תירס ציפי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אם יש לכם בצל ירוק, פלפל ג'לפנו, תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק תירס עוף ציפי, זיפי תירס על קלח, ו סלמון קלוי איטי עם טעם תירס ציפי.
הוראות
בסיר גדול מטגנים בצל ופלפל ירוק בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים מרק ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד שתפוחי האדמה כמעט רכים. מערבבים פנימה חלפיניו, חרדל, מלח, פפריקה ופתיתי פלפל אדום.
מוסיפים תירס, בצל ירוק ו 2-1 / 2 כוסות חלב. מביאים לרתיחה.
שלב קמח וחלב שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה למרק. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט
ניתן לשלב חמין תירס עם שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. אתה יכול לנסות יין שרדונה כרמי פול דולן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![פול דולן כרמים יין שרדונה]()
פול דולן כרמים יין שרדונה
מקורו בעמקים הנמוכים המקיפים את הנהר הרוסי, אזור הידוע בייצור יינות עשירים וממוקדים, כרמי פול דולן שרדונה הוא יין מאוזן להפליא עם טעמים של אגס בשל, תפוח פריך ותבלין וניל שמנת.