מרק תפוחי אדמה בסגנון טוסקני
זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו את הפלפל, תפוח אדמה מזהב יוקון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו מרק תפוחי אדמה עוף טוסקני, מרק תפוחי אדמה נקניק טוסקני, ו נקניק טוסקני ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קצה מחודד של כל ראש שום לחשוף חלקית ציפורן (לא לקלף או להפריד את שיני); מניחים כל ראש במרכז גיליון קטן של רדיד אלומיניום כבד חובה.
טפטוף 1/2 כפית שמן על כל ראש; לעטוף כל אחד בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 45 דקות; מגניב 10 דקות. לסחוט כדי לחלץ עיסת; להשליך עורות.
מחממים 2 כפיות שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 1 1/2 כוסות בצל; לטגן 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פלפל, 1/8 מלח כפית, ותפוח אדמה; לטגן 2 דקות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד תפוחי אדמה הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
מניחים טחנת מזון על קערה גדולה; יוצקים תערובת תפוחי אדמה עיסת שום לתוך טחנת מזון. הקש תערובת באמצעות טחנת מזון; תערובת לחזור פאן. מוסיפים חצי-חצי. דק באח 2 אונקיות גבינה להניב 1/2 כוס; מערבבים לתוך מרק. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד מחומם היטב.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
להוסיף בצל 1/2 כוס הנותרים; לטגן במשך 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1/8 כפית מלח, נקניק, ו pancetta; לבשל 8 דקות או עד השחמה, ערבוב כדי להתפורר נקניק.
לבשל כרוב במים רותחים במשך 4 דקות; מתח דרך מסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי. גרגר 1 אונקיה גבינה.
מערבבים כרוב, שמורות בישול נוזלי, גבינה מגוררת, מרווה, ואגוזים במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק. עם מעבד על, בהדרגה להוסיף 1 כף שמן דרך מצנח מזון, עיבוד עד בשילוב. מצקת 1 מרק כוס לתוך כל 6 קערות; העליון כל מנה עם 3 כפות תערובת נקניק.
טפטוף כל מנה עם כ 4 כפיות תערובת כרוב; גילוח שנותר 1 אונקיה גבינה שווה על מרק.