תפוחי אדמה, כרישה, מרק אפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה, אפונה, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה וכרישה, מרק כרישה ותפוחי אדמה, ו מרק כרישה תפוחי אדמה.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה. לבשל ומערבבים כרישה בחמאה מומסת עד מכרז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מערבבים תפוחי אדמה ומרק עוף לתוך הכרישה ומביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מערבבים אפונה טרגון לתוך המרק; מבשלים עד אפונה במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת ולהתחיל בזהירות את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שהוא משאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק בסיר.