קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק תפוחי אדמה-כרישה עם בייקון

מרק תפוחי אדמה-כרישה עם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה-כרישה עם בייקון. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. גשו לסופר וקנו כרישה, לחם פריך, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק B. L. P. (בייקון, כרישה ותפוח אדמה) , כרישה ומרק תפוחי אדמה עם בייקון, ו מרק כרישה תפוחי אדמה עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. להפוך את קרוטונים: להמיס 1 כף חמאה, ולאחר מכן לערבב עם פפריקה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3
מורחים על תבנית אפייה ואופים עד הזהב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, לבשל את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת. בטל הכל אבל על 1 כף שומן מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להוסיף את הנותרים 1 כף חמאה, ולאחר מכן להוסיף את הכרישה ושום; לכסות ולבשל עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
מוסיפים את המרק, 2 כוסות מים, תפוחי אדמה ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל; מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
מחית חצי המרק בבלנדר (להסיר את מכסה המילוי כדי לאפשר בריחה אדים), ואז לחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
10
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד מכרז, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מגישים עם קרוטונים, בייקון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת