מרק תפוחי אדמה-כרישה עם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה-כרישה עם בייקון. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. גשו לסופר וקנו כרישה, לחם פריך, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק B. L. P. (בייקון, כרישה ותפוח אדמה) , כרישה ומרק תפוחי אדמה עם בייקון, ו מרק כרישה תפוחי אדמה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. להפוך את קרוטונים: להמיס 1 כף חמאה, ולאחר מכן לערבב עם פפריקה בקערה.
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים.
מורחים על תבנית אפייה ואופים עד הזהב, 8 עד 10 דקות.
בינתיים, לבשל את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית עד פריך, על 8 דקות.
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת. בטל הכל אבל על 1 כף שומן מן המחבת.
להוסיף את הנותרים 1 כף חמאה, ולאחר מכן להוסיף את הכרישה ושום; לכסות ולבשל עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את המרק, 2 כוסות מים, תפוחי אדמה ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל; מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 10 דקות.
מחית חצי המרק בבלנדר (להסיר את מכסה המילוי כדי לאפשר בריחה אדים), ואז לחזור לסיר.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד מכרז, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם קרוטונים, בייקון ופטרוזיליה.