קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק תפוחי אדמה-כרישה עם בייקון

מרק תפוחי אדמה-כרישה עם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה-כרישה עם בייקון. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. גשו לסופר וקנו כרישה, לחם פריך, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק B. L. P. (בייקון, כרישה ותפוח אדמה) , כרישה ומרק תפוחי אדמה עם בייקון, ו מרק כרישה תפוחי אדמה עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. להפוך את קרוטונים: להמיס 1 כף חמאה, ולאחר מכן לערבב עם פפריקה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3
מורחים על תבנית אפייה ואופים עד הזהב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, לבשל את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת. בטל הכל אבל על 1 כף שומן מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף את הנותרים 1 כף חמאה, ולאחר מכן להוסיף את הכרישה ושום; לכסות ולבשל עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מוסיפים את המרק, 2 כוסות מים, תפוחי אדמה ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל; מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מחית חצי המרק בבלנדר (להסיר את מכסה המילוי כדי לאפשר בריחה אדים), ואז לחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד מכרז, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מגישים עם קרוטונים, בייקון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר