מרק תרד פריוליאני: פפרוט
מרק תרד פריוליאני: פפרוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 62 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 993 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 6 . זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם גרגירי פלפל, קמח, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מדהימה. נסו מרק מהמזווה (: מרק נקניק, שעועית ופסטה עם תרד), מרק תרד בזיליקום שמנת ללא שמנת {כלומר מרק לשינוי חיים}, ו מרק פאלאק / מרק תרד / איך מכינים מרק פאלאק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק גדול מחממים את שמן הזית על אש גבוהה.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהשום משחים ומתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את התרד, מבשלים 2 דקות, מתבלים במלח ופלפל ואז מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה.
בקערה גדולה שלבו את קמח התירס והקמח והקציפו מצקת מציר העוף. מערבבים את התערובת חזרה לסיר המרק ומבשלים 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 6 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.