קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות50
ציון בריאות3
מגזין

משה בתיבה

משה בתיבה
אם יש לכם ביצה, ביצה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו משה בתיבה, משה בתיבה, ו חזירים בשמיכות חריפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מדוד 2 כוסות קמח לקערה, מוסיפים את המלח והגבינה המגורדת ומערבבים קלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את החלב לתוך כוס מדידה לבוא עד 1-סימן כוס ולאחר מכן לפצח את הביצה ולהוסיף את השמן. מקציפים לשלב, ואז לשפוך לתוך החומרים היבשים, forking לערבב כמו שאתה הולך. אתם יכולים, בסוף, להרגיש שהבצק יבש מדי או לח מדי: להוסיף עוד חלב או יותר קמח ולהתמזג שוב עד שיש לכם בצק רך שאינו דביק מדי כדי להיות מגולגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
לשבור את הבצק ל 2 חתיכות לגלגל 1 חתיכת על משטח מקומח קלות. בצק לחמניה הוא חלום לעבוד איתו; למעשה, אני מוצא את זה מענג מאוד. רק להתגלגל כמו בגמלוניות וכבד לבד כמו שאתה אוהב: שום נזק לא יגיע לזה. אתה רוצה רזה, אבל לא מוגזם כל כך, מלבן. ריבוע לא יהיה גם סוף העולם, אז אל תתחילו לצאת מסט הגיאומטריה: אלו ההוראות הכי קשות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים את הבצק לתוך כ 1 3/4 אינץ רצועות, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה כ 2 1/2 אינץ ' במרווחים, כך שאתה בסופו של דבר עם אוסף קטן, מלבני מרופט (אני פשוט לחתוך כל רצועה כמו שאני הולך, אבל זה כנראה יעיל יותר לעשות את כל אצווה של בצק ב 1 זמן).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
קח נקניק קוקטייל ולשים אותו בקצה 1 של מלבן באלכסון קל ולאחר מכן להפשיל, לחיצה על הבצק התואם לאין שיעור כדי לסחוט אותו סגור, ולאחר מכן למקם על גיליון אפייה nonstick, או 1 בשורה עם קלף. המשך עד שתסיים את כל הרצועות שלך ולאחר מכן להגיע לעבודה עם הבצק הנותר. שלושה דפי אפייה יספיקו.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות קוקטיילנקניקיות קוקטייל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
עכשיו, לטבול מברשת מאפה לתוך תערובת ביצה מוכה וצבע על המאפה עבור זיגוג זהב. מכניסים לתנור ומבשלים 12 עד 15 דקות, עד אז הם צריכים להיות נפוחים ושרופים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהתנור ולתת להתקרר קצת לפני מתן אותם לילדים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®