משה בתיבה
אם יש לכם ביצה, ביצה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו משה בתיבה, משה בתיבה, ו חזירים בשמיכות חריפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מדוד 2 כוסות קמח לקערה, מוסיפים את המלח והגבינה המגורדת ומערבבים קלות עם מזלג.
יוצקים את החלב לתוך כוס מדידה לבוא עד 1-סימן כוס ולאחר מכן לפצח את הביצה ולהוסיף את השמן. מקציפים לשלב, ואז לשפוך לתוך החומרים היבשים, forking לערבב כמו שאתה הולך. אתם יכולים, בסוף, להרגיש שהבצק יבש מדי או לח מדי: להוסיף עוד חלב או יותר קמח ולהתמזג שוב עד שיש לכם בצק רך שאינו דביק מדי כדי להיות מגולגל החוצה.
לשבור את הבצק ל 2 חתיכות לגלגל 1 חתיכת על משטח מקומח קלות. בצק לחמניה הוא חלום לעבוד איתו; למעשה, אני מוצא את זה מענג מאוד. רק להתגלגל כמו בגמלוניות וכבד לבד כמו שאתה אוהב: שום נזק לא יגיע לזה. אתה רוצה רזה, אבל לא מוגזם כל כך, מלבן. ריבוע לא יהיה גם סוף העולם, אז אל תתחילו לצאת מסט הגיאומטריה: אלו ההוראות הכי קשות.
חותכים את הבצק לתוך כ 1 3/4 אינץ רצועות, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה כ 2 1/2 אינץ ' במרווחים, כך שאתה בסופו של דבר עם אוסף קטן, מלבני מרופט (אני פשוט לחתוך כל רצועה כמו שאני הולך, אבל זה כנראה יעיל יותר לעשות את כל אצווה של בצק ב 1 זמן).
קח נקניק קוקטייל ולשים אותו בקצה 1 של מלבן באלכסון קל ולאחר מכן להפשיל, לחיצה על הבצק התואם לאין שיעור כדי לסחוט אותו סגור, ולאחר מכן למקם על גיליון אפייה nonstick, או 1 בשורה עם קלף. המשך עד שתסיים את כל הרצועות שלך ולאחר מכן להגיע לעבודה עם הבצק הנותר. שלושה דפי אפייה יספיקו.
עכשיו, לטבול מברשת מאפה לתוך תערובת ביצה מוכה וצבע על המאפה עבור זיגוג זהב. מכניסים לתנור ומבשלים 12 עד 15 דקות, עד אז הם צריכים להיות נפוחים ושרופים.
הסר מהתנור ולתת להתקרר קצת לפני מתן אותם לילדים.