קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

משולשי טופו ברוטב חמאת אגוזים שמנת עם בצל ירוק

משולשי טופו ברוטב חמאת אגוזים שמנת עם בצל ירוק
צריך ללא גלוטן ורוטב טבעוני? משולשי טופו ברוטב חמאת אגוזים שמנת עם בצל ירוק יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 430 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חומץ יין אורז, מלח, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו משולשי טופו ברוטב בצל חריף, טופו צונן עם בצל ירוק ורוטב סויה, ו משולשי טופו טריאקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרוס את לרוחב טופו ללוחות 1/ 2 אינץ scant, ולאחר מכן לחתוך כל לוח למשולשים 2. כתם עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
מחממים מחבת יצוקה גדולה או לא דביקה ומוסיפים את השמן. כאשר חם, להוסיף את טופו ומטגנים מעל חום בינוני גבוה עד הזהב. תסתובב ותבשל בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בינתיים, לשלב את כל החומרים לרוטב במעבד מזון קטן מחית עד חלקה. טעם למלח ולהוסיף קצת תוספת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
כאשר טופו נעשה, יוצקים במחצית הרוטב ומבשלים עד מבעבע מופחת חלקית.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
טופוטופו
5
לכבות את החום, לפזר את הבצל הירוק ושומשום על גבי, ולהביא לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
בצל ירוקבצל ירוק
6
טעם
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
8
מזה לא יכול להיות טופו! מאת דבורה מדיסון. © 2000 By Deborah Madison. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון עבור כולם ודרך המלוחה כל אחד מהם זכו בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
טופוטופו