משולשי פולנטה עם רוזמרין ואגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל משולשים פולנטה עם רוזמרין ואגוזי מלך. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי אגוז, רוזמרין, מרק עוף במלח נמוך, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פולנטה-משולשים נקניקים, משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר, ו משולשי פולנטה ממולאים בירוק וגבינה חריפים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית. להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני כבד. בהדרגה להקציף בארוחת תירס. להפחית את החום בינוני לטאטא כל הזמן עד שהתערובת מתעבה, כ 6 דקות.
מוסיפים גבינה ו 1 1/2 כפות חמאה; מערבבים עד גבינה נמסה. מערבבים אגוזי מלך קצוצים ורוזמרין. מתבלים במלח ופלפל.
העברת פולנטה לצלחת מוכנה; באמצעות סכין בחמאה, להפיץ באופן שווה. מגניב עד פולנטה הוא מוצק, לפחות 1 שעה.
קו אפיית גיליון עם נייר כסף.
פרוסות העברה, צד תחתון למעלה, לגיליון מוכן. פלחי נקודה עם 1 1/2 כפות חמאה.
מניחים חצי אגוז 1 במרכז כל טריז. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
אופים פולנטה עד מחומם דרך, כ 12 דקות.