קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

משחות שוקולד ופטל

משחות שוקולד ופטל
נסו קרם שוקולד-לימון, משחות שוקולד-מנטה, ו שוקולד מנטה קרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פטל עם ברנדי, אם שימוש, פטל לשמר, ואז כפית לתוך הבסיס של 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2
לשבור את השוקולד לתוך קערת Pyrex, ואז להמיס במיקרוגל על גבוה במשך 1-2 דקות, או למקם את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד נמס. 3 מערבבים את היוגורט והפודינג לתוך השוקולד המומס, ולאחר מכן כף על גבי פירות יער. מכסים ומצוננים עד מוכנים לשרת, ואז למעלה עם שוקולד מריר מגורד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
כדי להפוך את עוגיות השוקולד, לחמם תנור 190C / מאוורר 170C / גז 5, ולאחר מכן קו גיליון אפייה עם קלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להקציף 2 חלבונים ביצה עד נוקשה, ואז בהדרגה להקציף סוכר 50 גרם עד עבה מבריק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מערבבים שקדים טחונים 100 גרם וקקאו 25 גרם עם סוכר זיגוג 50 גרם אחר, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת ביצה לבן. מחלקים את התמהיל לתוך 12, להרטיב את הידיים, ולאחר מכן לעצב כל חתיכה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
6
מקום מרווחים זה מזה מעט שטוח על תבנית האפייה. מעל כל אחד עם שקדים blanched, ואז אופים במשך 10 דקות עד המשרד, אבל עדיין רך במרכז. מגניב. אבק עם סוכר דובדבן. יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.