מערבבים את פטל עם ברנדי, אם שימוש, פטל לשמר, ואז כפית לתוך הבסיס של 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
2 קורטים ציפורן טחון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2
לשבור את השוקולד לתוך קערת Pyrex, ואז להמיס במיקרוגל על גבוה במשך 1-2 דקות, או למקם את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד נמס. 3 מערבבים את היוגורט והפודינג לתוך השוקולד המומס, ולאחר מכן כף על גבי פירות יער. מכסים ומצוננים עד מוכנים לשרת, ואז למעלה עם שוקולד מריר מגורד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
כדי להפוך את עוגיות השוקולד, לחמם תנור 190C / מאוורר 170C / גז 5, ולאחר מכן קו גיליון אפייה עם קלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להקציף 2 חלבונים ביצה עד נוקשה, ואז בהדרגה להקציף סוכר 50 גרם עד עבה מבריק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מערבבים שקדים טחונים 100 גרם וקקאו 25 גרם עם סוכר זיגוג 50 גרם אחר, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת ביצה לבן. מחלקים את התמהיל לתוך 12, להרטיב את הידיים, ולאחר מכן לעצב כל חתיכה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
נייר אורז
6
מקום מרווחים זה מזה מעט שטוח על תבנית האפייה. מעל כל אחד עם שקדים blanched, ואז אופים במשך 10 דקות עד המשרד, אבל עדיין רך במרכז. מגניב. אבק עם סוכר דובדבן. יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.