משחות שוקולד ופטל
נסו קרם שוקולד-לימון, משחות שוקולד-מנטה, ו שוקולד מנטה קרמים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את פטל עם ברנדי, אם שימוש, פטל לשמר, ואז כפית לתוך הבסיס של 6 כוסות.
לשבור את השוקולד לתוך קערת Pyrex, ואז להמיס במיקרוגל על גבוה במשך 1-2 דקות, או למקם את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד נמס. 3 מערבבים את היוגורט והפודינג לתוך השוקולד המומס, ולאחר מכן כף על גבי פירות יער. מכסים ומצוננים עד מוכנים לשרת, ואז למעלה עם שוקולד מריר מגורד.
כדי להפוך את עוגיות השוקולד, לחמם תנור 190C / מאוורר 170C / גז 5, ולאחר מכן קו גיליון אפייה עם קלף אפייה.
להקציף 2 חלבונים ביצה עד נוקשה, ואז בהדרגה להקציף סוכר 50 גרם עד עבה מבריק.
מערבבים שקדים טחונים 100 גרם וקקאו 25 גרם עם סוכר זיגוג 50 גרם אחר, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת ביצה לבן. מחלקים את התמהיל לתוך 12, להרטיב את הידיים, ולאחר מכן לעצב כל חתיכה לכדור.
מקום מרווחים זה מזה מעט שטוח על תבנית האפייה. מעל כל אחד עם שקדים blanched, ואז אופים במשך 10 דקות עד המשרד, אבל עדיין רך במרכז. מגניב. אבק עם סוכר דובדבן. יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.