משחות שוקולד-מנטה
שוקולד מנטה קרמים נטול גלוטן, מתאבנים. מתכון זה מספק 75 מנות. עם 135 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת פודינג מ 1 פודינג וניל תיבת תערובת מילוי עוגה, שבבי שוקולד למחצה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: גלידות קאפקייק שוקולד, חלב-שוקולד קרמים, ו שוקולד מנטה קרמים.
הוראות
תרסיס 15x10x1 אינץ ' פאן עם ספריי בישול. שמור 1/2 כוס של שבבי שוקולד semisweet. בסיר 2 ליטר, חום הנותרים שבבי שוקולד semisweet, שוקולד צ ' יפס כהה 1/3 כוס קרם על אש בינונית נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מותך.
יוצקים למחבת; להפיץ באופן שווה. להכניס למקרר.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, חמאת חום, תערובת פודינג 1/2 כוס שמנת לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בתמצית מנטה, וניל ואבקת סוכר, מכים היטב, עד שהתערובת חלקה.
מורחים באופן שווה על שכבת שוקולד מקורר; להקפיא עד המשרד, 15 עד 20 דקות.
מקום שמור 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס בשקית קטנה resealable במקפיא פלסטיק. מיקרוגל בגובה 45 עד 55 שניות, הופך את התיק לאחר 30 שניות. לסחוט שקית עד שבבים נמסים וחלקים.
חותכים קצה קטן מפינת תיק אחת, ומטפטף מעל. מיד מפזרים ממתקים קצוצים.
חותכים ל 15 שורות על ידי 5 שורות.