קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

משך בקר: Pabellon Criollo

משך בקר: Pabellon Criollo
משך בשר בקר: פאבלון קריאולו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו סלרי, עלה דפנה, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו חסילוני קריאולו, Ceviche Criollo עם Leche de Tigre, ו חזיר צלוי קובני עם Mojo Criollo (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבשיל גדול (שיש לו מכסה הולם הדוק) מחממים 3 כפות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
2
מוסיפים את הגזר, סלרי, 1 בצל ומטגנים במשך כמה דקות עד שהתרכך; להסיר את הירקות לצלחת. מתבלים את הבשר במלח ופלפל; מוסיפים 2 כפות שמן יותר למחבת, במידת הצורך, ומשחימים את הבשר משני הצדדים, כ 5 דקות. החזירו את הירקות הריכים למחבת יחד עם עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות את הבשר ולהביא לרתיחה. חום נמוך יותר, כיסוי, ומבשלים בעדינות עד הבשר הוא רך מאוד, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
4
הסר בשר מהסיר והניח בצד; מסננים את הנוזל ואת השמורה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
להוסיף עוד 2 כפות שמן למחבת ולשים את הפלפלים, שום, עגבניות, ואת הבצל הנותר; ומטגנים על אש בינונית נמוכה עד שהכל רך שבור, על 15 דקות. לגרוס את הבשר ולהוסיף למחבת כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף חלק מהנוזל הקלייה השמור אם התערובת נעשית יבשה מדי.
7
מגישים עם שעועית שחורה ואורז לבן מבושל, מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
שעועית שחורהשעועית שחורה
8
בסיר לחץ של 6 ליטר מעל חום בינוני-גבוה, יוצקים 3 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
9
מוסיפים את שוק החזיר והבצל ומבשלים עד שהבצל נבול והוק החזיר משחימים קלות, כ -5 דקות. לזרוק את השום ואת עלה דפנה ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שוםשום
בצלבצל
10
מוסיפים את השעועית ומערבבים טוב.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
11
יוצקים במים; מוסיפים את הכף הנותרת של שמן, 1 כף מלח, וכמה כריכות של פלפל. בעקבות הוראות היצרן, לכסות, לנעול את המכסה, ולהביא ללחץ גבוה. חום נמוך יותר כדי לשמור על לחץ ולהתחיל תזמון. מבשלים בלחץ גבוה במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
12
הסר מהחום ולתת מנוחה במשך 5 דקות. שחרר את האדים, שוב בעקבות הוראות היצרן. אם הפולים הם underdone, ומבשלים אותם עם המכסה עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
13
הסר עלה דפנה וזרוק. לקטוף בשר חזיר ולהוסיף שעועית; להשליך את העצם. לטעום ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עלי דפנהעלי דפנה
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שעועיתשעועית
עצםעצם
בשרבשר