קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

משמש & טארט פטל

משמש & טארט פטל
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, משמש & טארט פטל עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש מאפה פילו, סוכר גלגלית, פטל, משמשים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 26%. מתכונים דומים: משמש-טארט פטל, משמש וגרנולה פטל עם יוגורט דבש פטל, ו עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל.

הוראות

1
בואו filo לבוא לטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות לפני השימוש. לשים מגש אפייה לתנור ולחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מברשת כל גיליון גדול של פילו עם חמאה מומסת, שכבה על גבי אחד את השני, ואז לקפל במחצית כך שיש לך מלבן קטן 6 שכבות עבה. אם משתמשים בסדינים קטנים פשוט מחסנית על גבי אחד את השני. מקפלים את הקצוות של בסיס המאפה לעשות גבול 2cm, ולאחר מכן להפיץ את משמש לשמר בתוך הגבול. בזהירות להחליק את בסיס המאפה על מגש אפייה חם ואופים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
הסר מהתנור, לסדר משמשים על טארט ומברשת עם כל שאריות חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
אופים עוד 10 דקות, ואז לפזר על פטל ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
אופים עבור 10 דקות אחרונות עד המאפה הוא חום זהוב פריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "