תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל משמשים ושזיפים עלומים ביין רוזה. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שעועית וניל, יין רוזה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו חי-משמשים עלומים ושזיפים, משמש עלומה ביין לבן יערה עם יוגורט ופיסטוקים, ו חזיר עם משמשים, שזיפים מיובשים וכרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לשלב את הסוכר, ros, שעועית וניל, גרידת, מלח ובורות פירות. מביאים לרתיחה כדי לפזר את הסוכר. כיסוי, להסיר מהחום ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
זרוק את הבורות. מביאים את הנוזל לרתיחה ומוסיפים את השזיפים והמשמשים. לחלוט את הפרי על חום מתון, פונה כמה פעמים, עד רק רך, 5 עד 8 דקות.