משמש פקאן פירור ברים
צריך מתאבן צמחוני? משמש פקאן פירור ברים יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. אם יש לך מלח, חצאי פקאן, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ברי פקאן משמש, ברי פקאן קוקוס משמש, ו חטיפי גרנולה משמשים וטבעוניים (מתכונים דומים).
הוראות
שים קמח, חמאה, סוכר מגורען, ומלח בקערה של מערבל לעמוד.
מערבבים על מהירות נמוכה עד מעורבב, ואז להגדיל בינוני ומערבבים עד הבצק הוא כבר לא מתפורר ופשוט מגיע יחד.
מילואים 1 בצק כוס. לחץ על הנותרים בצק לתחתית של משומן 9-by 9-in. תבנית אפייה.
מורחים שימורי משמש על הבצק. בקערה קטנה, משלבים בצק שמור עם חצאי קינמון ופקאן ומתפוררים באופן שווה תערובת על שימורים.
אופים עד חום זהוב מבעבע, כ 50 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לחתוך 16 ריבועים.