משמש, שקדים וטארט חמאה חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל משמש, שקדים וחמאה חומה טארט. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 411 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, קמח, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו משמש, שקדים וטארט חמאה חום, משמש, עוגת חמאה חומה שקדים, ו עוגת שקדים משמש (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח עם הסוכר והמלח.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים את מי הקרח ואת תמצית הוניל ואת הדופק רק עד שהבצק מגיע יחד.
להעביר את הבצק למשטח עבודה מקורנת קלות; לשטח אותו לדיסק. לעטוף את הדיסק פלסטיק להכניס למקרר במשך 1 שעה, עד המשרד.
על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את הבצק לסיבוב 15 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה.
להעביר את הסיבוב למחבת טארט מחורץ 12 אינץ ' עם תחתית נשלפת; בעדינות ללחוץ אותו על החלק התחתון ומעלה בצד. חתוך כל עודף. מקררים את הקליפה טארט לפחות 20 דקות, עד המשרד.
קו פגז טארט עם רדיד וממלא עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים במשך כ 50 דקות, עד הקליפה מתחילה חום סביב הקצוות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים במשך כ 25 דקות יותר, עד הקליפה מבושלת דרך.
העברה למתלה ולתת מגניב. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-32
מורחים את השקדים החתוכים על תבנית אפייה גדולה. טוסט בתנור במשך כ 6 דקות, עד השחמה קלה.
בינתיים, בסיר שאינו מגיב בינוני, להביא את היין לרתיחה.
מוסיפים את משמשים, מכסים ומבשלים על אש מתונה עד מנופח, על 10 דקות.
במחבת קטנה, לבשל את החמאה עם זרעי שעועית וניל על חום מתון עד השחמה, על 4 דקות.
במעבד מזון, דופק את השקדים הקלויים עם הסוכר, הקמח והמלח של המאפים עד לטחון דק.
מוסיף את הביצים והדופק עד רק בשילוב.
מוסיפים את החמאה השחומה ואת תמצית שקדים ודופק עד חלקה.
מסננים את משמשים ולייבש טפיחה.
יוצקים את מילוי השקדים לתוך קליפת הטארט. נסטלי את משמשים לתוך המילוי במעגלים קונצנטריים.
אופים את הטארט במשך כ 50 דקות, עד ההגשה הוא חום זהוב ולהגדיר.
חותכים לפרוסות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר, מגונדר עם קצפת ממותק.