קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

משפך עוגות עם רוטב תות

משפך עוגות עם רוטב תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות משפך עם רוטב תות. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו תותים, אבקת סוכר, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגות משפך יריד מחוז - אתה יכול לעשות עוגות משפך בדיוק כמו שאתה קונה את, עוגות משפך, ו עוגות משפך (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת עמוקה על חום בינוני, מוסיפים את השמן והחום ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את תערובת האפייה וסוכר חום. בקערה אחרת, לטאטא יחד את הביצים, וניל, וחלב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ומקציפים עד מעורבב ולא גושים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
שים את התותים לתוך הקערה של מעבד מזון ולהוסיף את הסוכר. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כאשר אתה מוכן לטגן, יוצקים 3/4 גביע הבלילה לתוך משפך, מחזיק את האצבע על הקרקעית. (ניתן גם להשתמש בבקבוק לסחוט או שקית אחסון מזון פלסטיק.) לשחרר את האצבע ויוצקים את הבלילה לתוך השמן עושה תנועה מעגלית ו crisscrossing מעל. מבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
7
ניקוז על נייר חום.
8
מגישים את עוגות המשפך מאובקות עם אבקת סוכר ורוטב תות בצד.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך