משפך עוגות עם רוטב תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות משפך עם רוטב תות. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו תותים, אבקת סוכר, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגות משפך יריד מחוז - אתה יכול לעשות עוגות משפך בדיוק כמו שאתה קונה את, עוגות משפך, ו עוגות משפך (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה על חום בינוני, מוסיפים את השמן והחום ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את תערובת האפייה וסוכר חום. בקערה אחרת, לטאטא יחד את הביצים, וניל, וחלב.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ומקציפים עד מעורבב ולא גושים.
שים את התותים לתוך הקערה של מעבד מזון ולהוסיף את הסוכר. תהליך עד חלקה.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
כאשר אתה מוכן לטגן, יוצקים 3/4 גביע הבלילה לתוך משפך, מחזיק את האצבע על הקרקעית. (ניתן גם להשתמש בבקבוק לסחוט או שקית אחסון מזון פלסטיק.) לשחרר את האצבע ויוצקים את הבלילה לתוך השמן עושה תנועה מעגלית ו crisscrossing מעל. מבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות בכל צד.
מגישים את עוגות המשפך מאובקות עם אבקת סוכר ורוטב תות בצד.