מתאבן בקר בגריל קיסר קבב
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו מתאבן בקר בגריל קיסר קבב, קבבי מתאבנים חסילונים בגריל, ו קבב בקר בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
ב resealablefood גדול-שקית פלסטיק אחסון, מקום בשר בקר, פלפל, סקווש, פטריות ועגבניות.
מערבבים 1/2 כוס רוטב ופלפל הקרקע.
יוצקים מעל בשר וירקות; שקית חותם ולהפוך למעיל. מקררים לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 4 שעות, הפיכת שקית מדי פעם. משרים שיפודים במים על 1 שעה כדי למנוע שריפה.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר בשר וירקות מן המרינדה; להשליך מרינדה.
הסר שיפודים מן המים. חוט 1 או 2 חתיכות בשר על כל שיפוד.
מוסיפים פטרייה, סקווש, חתיכת פלפל או עגבנייה לקצה של כל שיפוד.
קבבים מכסים וגריל 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 6 עד 8 דקות עבור doneness בשר בינוני, פונה לעתים קרובות.
סדר את רומיין על מגש הגשה. למעלה עם קבבים. כפית רוטב נוסף לתוך קערה קטנה לטבילה; מפזרים עירית.