מתאבן שרימפס עם עשבי תיבול
מתאבן עם שרימפס בעשבי תיבול לוקח כ -10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -9 גרם חלבון , 2 גרם שומן , וסה"כ 59 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-16 מנות . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם פלפל, מיץ ליים, טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זה עובד מצוין כמתכון ראשוני. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתית וקמאית . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . ציון זה די גרוע. מתאבן עם שרימפס מצופה בפירורי לחם ומיונז חריף , שרימפס בגריל עם שום ועשבי תיבול , ופנה עם שרימפס ורוטב שמנת עם עשבי תיבול דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
מניחים את השרימפס בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את תערובת עשבי התיבול. סוגרים את השקית ומערבבים לציפוי. מקררים לפחות 4 שעות.
בעזרת כף מחוררת, מעבירים את השרימפס לקערת הגשה.
מקשטים בפרחים ועשבי תיבול.