מתאבנים ארטישוק שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מתאבנים ארטישוק שמנת. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 95 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לך לבבות ארטישוק, תערובת מקורית, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מתאבנים ארטישוק, מתאבנים ארטישוק עגבניות, ו מתאבנים ארטישוק סהר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת 191°. Spray 15x10x1 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק וגבינת מוצרלה עד בשילוב יסודי. מערבבים במים ושמן עד צורות הבצק; לנצח במרץ 20 משיכות.
באמצעות ידיים טבולות בתערובת ביסקוויק נוספת, לחץ על הבצק בצדדים התחתון ומעלה של מחבת.
אופים 9 עד 11 דקות או עד הקרום מנופח הקצוות העליונים רק מתחילים חום.
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב את כל שאר החומרים למעט ארטישוקים. מערבבים בארטישוקים. באופן שווה להפיץ תערובת על קרום אפוי חלקית.
אופים 12 עד 15 דקות או עד מחומם ביסודיות קרום הוא חום זהוב.
הגדר שליטה בתנור לצלות. מטגנים עם החלק העליון של פאן 6 אינץ ' מחום 2 עד 3 דקות או עד מילוי הוא חום זהוב. מגניב 10 דקות.
חותכים ל 8 שורות על ידי 6 שורות.