מתוק אפונה קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל אפונה מתוק Crostini. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 68 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 25 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת פרמזן, יין, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מתוק אפונה קרוסטיני, קרוסטיני בטטה, ו קרוסטיני בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה או לחמם את השמן על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל ואת פתיתי הפלפל האדום, ו sauté עד הבצל הם שקופים אבל עדיין לא חום, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את האפונה והיין הלבן, ומעלים את החום לגובה בינוני. מביאים את הנוזל לרתיחה, מערבבים את האפונה סביב כך שכולם להפשיר, 5 עד 7 דקות.
כאשר התערובת מחומם דרך, להעביר את כל זה לבלנדר או מעבד מזון ולהוסיף את המלח. תערובת עד האפונה על עקביות של חומוס, הוספת מים אם מחית עבה מדי לעבד. טעם של מלח ונכון להעדפתך.
סקופ 1 כף של תערובת אפונה על כל בגט קלוי עגול, ומקשטים עם בזיליקום קצוץ פרמזן מגוררת.