מתוק חמוץ דובדבן כוסמת להתפורר
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? מתוק חמוץ דובדבן כוסמת להתפורר יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 243 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, דובדבנים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ספר האפייה של מליסה המתוקה: פאי דובדבנים חמוץ עם פיסטוק קראמבל, חמוץ דובדבן קראמבל, ו עוגת דובדבנים חמוצים עם קראמבל שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°f. משליכים דובדבנים, סוכר, חומץ וקורנפלור בקערה גדולה; מעבירים לתבנית אפייה רדודה של 1.5 ליטר.
מערבבים sunflowerseeds, קמח כוסמת, זרעי שומשום,זרעי פשתן, קורנפלור, מלח, ו 2 כפות סוכר בקערת אמדיום. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד תערובת butterinto זרע עד שהוא מגיע יחד.התפזרו לגושים קטנים והתפזרו על עץ הלחם; מפזרים 1 כף סוכר מעל.
אופים להתפורר עד ציפוי הוא goldenbrown ופירות מבעבע וסירופי, 65-75 דקות.
עשה קדימה: ציפוי Unbaked יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.