קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מתוק, חריף אסיה ברביקיו צלעות

מתוק, חריף אסיה ברביקיו צלעות
צלעות ברביקיו אסייתיות מתוקות ומתובלות היא מנה עיקרית אסייתית. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 863 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 181 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, רוטב סויה, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני יוצא מן הכלל של 91%. נסו מתוק, חריף אסיה ברביקיו צלעות, צלעות חזיר מזוגגות כתומות מתוקות ומתובלות, ו אסיה השראה מתוק, חריף צלעות ברביקיו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לכ -250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מתבלים קלות את הצלעות באבקת חמשת התבלינים כך שתיווצר קרום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4
שים את הצלעות, בצד הבשר כלפי מעלה, על שטח הגריל בחום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
תן צלעות לבשל במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
בזמן שהצלעות מתבשלות מכינים את רוטב הברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
7
מחממים סיר בינוני על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את הבייקון ומבשלים לאט כדי להפוך את השומן שלו, בערך 4 עד 5 דקות. זורקים את החלקיקים בעזרת כף מחוררת ומשאירים את שומן הבייקון בתבנית. מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את השאלוט והשום, ומקפיצים עד שהם ריחניים ומעט מקורמלים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
יוצקים פנימה את רוטב הסויה הקל וחומץ האורז. הניחו לנוזל לזלף את התבנית לרגע, ואז הקציפו במרץ כדי לגרד את כל החלקים החומים מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה קלרוטב סויה קל
חומץ אורזחומץ אורז
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את רוטב הויסין והקטשופ, וממשיכים להקציף יחד עד להטמעה טובה. מבשלים את הזיגוג במשך 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הדבש, שימורי המשמש והסוכר החום, 1 כף בכל פעם. מבשלים למשך 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
רוטב הויסיןרוטב הויסין
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מקציפים וממשיכים להתבשל במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מקציפים פנימה את רוטב הצ ' ילי ונותנים לרוטב להתבשל במשך 8 עד 10 דקות אחרונות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מסירים את התבנית מהאש. שמרו 1/4 כוס מהרוטב בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
לאחר הצלעות יש מבושל במשך שעה 1, להתחיל צולה אותם עם רוטב ברביקיו. מצפים אותם היטב אחת ל -15 דקות, עד שהצלעות מגיעות לטמפרטורה פנימית רושמת 165 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
15
מוציאים את הצלעות מהגריל לקרש חיתוך ומניחים לנוח, אוהלים בנייר אלומיניום למשך 5 דקות. פורסים את הצלעות בין כל עצם ומסדרים אותם על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קרש חיתוךקרש חיתוך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
16
מזלפים את הזיגוג השמור ומקשטים בבצל הירוק הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם אפשרויות מצוינות לצלעות ברביקיו. צלעות חזיר וחזירים אחרים על האש עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. אתה יכול לנסות את רוז סיגלס עם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.