מתכון סלק מתכון נרפא Gravlax מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 143 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון גס, סלק, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו שמיר-Hellibut Gravlax נרפא, הדר ומלח נרפא גרבלקס, ו גרבלקס (סוכר שוודי ומלח סלמון נרפא) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בדוק את הסלמון עבור כל עצמות סוחר הדגים שלך אולי החמיץ (שפשוף היד שלך לאורך הבשר היא הדרך הטובה ביותר למצוא אותם).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
2
הסר כל שאתה מוצא עם פינצטה. קו צלחת גדולה מספיק כדי להחזיק את הסלמון עם שכבה כפולה של רדיד אלומיניום (אני בדרך כלל להשתמש במחבת צלייה).שים את אחת החתיכות של סלמון, עור למטה, על גבי. לשפשף אותו עם חצי וודקה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דק
3
מערבבים יחד את הסוכר, מלח, פלפל, שמיר סלק להפיץ על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
מיץ לימון, אופציונלי
שיפונדה של עלי קייל
ענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
יוצקים את שאר הוודקה על הדגים ולשים את חתיכת הסלמון האחר (עור למעלה) על גבי. משוך את רדיד סביב הדגים, ואז לשים כמה משקולות על גבי (כגון פחיות, צנצנות או קרש חיתוך כבד). להכניס למקרר ולתת תרופה במשך יומיים עד ארבעה ימים, מפנה כל כך לעתים קרובות. נוזל יהיה לחלחל מתוך הסלמון הפעם; רק לשפוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ
5
הסר את נייר הכסף לגרד את התרופה משני חתיכות של דגים. כדי לשרת, לחתוך כפי שהיית סלמון מעושן (להשאיר את העור מאחור). השתמש לפי הצורך ולשמור, עטוף, במקרר במשך שבוע. איך להשתמש בכריין, תבלין יהודי, הולך גם עם בשר משומר זה עושה עם גרבלקס. קרם חזרת הוא גם אידיאלי עם אחד מהם. כריין לשים 4 סלק מבושל, קלופים לחתוך לחתיכות, במעבד מזון עם 2 1/2 כוסות שורש חזרת מגורר, 1 כף חומץ בלסמי (רצוי לבן), 2 כפות סוכר מגורען, ומלח, לפי הטעם. Pulse-תערובת לתערובת גסה (לא טהור).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1/2 כוס נשיקות הרשי
שורש חזרת
Gravlax
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
שיפונדה של עלי קייל
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ
6
משרת
7
קרם חזרת לנצח 2/3 כוס שמנת כבדה, ולאחר מכן להוסיף 2 1/2 כפות שורש חזרת מגורר, 3/4 כף חומץ יין לבן, 1 כפית חרדל אנגלי, סוכר, ומלח לפי הטעם וסחיטה טובה של לימון. החומץ והלימון יעבו את השמנת, אז אל תפרזי.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב חזרת
שורש חזרת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
משרת
9
בדוק את המתכונים האחרים סלמון על מזון הרפובליקה: סלמון בגריל בקליפות תירס מתכון סלמון חם סלט פסטה ארוגולה סלמון מעושן ומתכון גבינת עיזים
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.