המתכון היחיד של קייטי לי Meunière הוא pescatarian ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, פטרוזיליה שטוחה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו סול מונייר, סול מונייר, ו סול מונייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, מלח ופלפל. לדלות כל פילה דגים בתערובת הקמח עד מצופה היטב. במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הדגים וחומים על 3 דקות בכל צד, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
להעביר את הדג למגש ואוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. כאשר החמאה מתחילה להשחים, כ -3 דקות, מוסיפים את מיץ הלימון והפטרוזיליה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.