מתכון סלמון נורבגי מאודה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתכון גרבלקס נורבגי, ביצים מאודות עם מתכון Cincaluk, ו מתכון ברוקולי מאודה (עם Beurre Blanc) (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את קשקשי הסלמון ולנקות אותו ביסודיות. להתייבש עם מגבות נייר. מסדרים את הסלמון, פטריית שיטאקי אחת ופרח ברוקולי אחד על צלחת עמוקה.הכן את מלאי dashi על ידי הבאת להרתיח את dashi.
מוסיף את המירין, סאקי, ורוטב סויה.
להסיר מהחום ולהניח בצד.קיטור הסלמון במשך כ 3-4 דקות או עד מבושל. השליכו את מי הדגים המעוננים בצלחת.
יוצקים חצי ממלאי dashi לתוך המנה ומגישים מיד עם אורז לבן מאודה.חזור על אותו הדבר עבור סלמון הנותרים ואת שאר החומרים.הערה טבחים: אנא לחץ כאן למתכון dashi.מתכונים מוצמדים ביותר
סרטן רנגון (גבינת שמנת Wontons)עוף Wontons
עוף תאילנדי עם רוטב בוטנים
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.