צריך קינוח צמחוני? מתכון עוגת האפלה בברוקלין יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם עמילן תירס, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת ההאפלה החדשה בברוקלין, עוגת Blackout ברוקלין, ו "קאלקלטס האפלה של ברוקלין" (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית להפוך את הציפוי כמו זה דורש כמה שעות כדי להתקרר. מערבבים את עמילן התירס עם כשליש מהחלב עד שהוא חלק. להביא את החלב הנותר לרתיחה בסיר קטן nonstick עם סוכר, סירופ תירס וקקאו, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 גביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את פתרון קורנפלור ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן עד שיש לך פודינג עשיר ועבה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3
הסר מהחום ולהוסיף את וניל וחמאה, ערבוב עד שהוא נמס. בעולם מושלם זה צריך להיות משיי חלק; אם זה נראה גבשושי, פשוט לעבד את זה בקצרה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
יוצקים לתוך קערה גדולה, לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק, ולהניח בצד להתקרר. תערבבי לפני השימוש. מחממים התנור ל 325°f תנור הסעה / 375°f תנור קונבנציונאלי, חמאה שני 8 אינץ מחבתות עוגה עם בסיסים נשלפים, לפחות 2 אינץ ' עמוק. שמנת החמאה והסוכר יחד במעבד מזון, ולאחר מכן לשלב את הביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוסיף את הוניל, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לנפות יחד את החומרים יבשים, ולהוסיף אותם חצי בכל פעם לתערובת מוקרם. לבסוף להוסיף את החלב עם המנוע פועל. מחלקים את התערובת בין מחבתות העוגה להחליק את פני השטח של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אופים במשך 30-40 דקות עד ששיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי. תריץ סכין מסביב לצדדים של כל עוגה ותשאיר להתקרר. כאשר העוגות קרות, להסיר את הצדדים לחתוך כל אחד לשניים באמצעות סכין לחם. כדי להפוך את האפלה, לעבד את אחד החצאים העליונים לפירורים במעבד מזון - במידת האפשר, לבחור את אחד שעלה unevenly.To להרכיב את העוגה, להפיץ את אחד הבסיסים על בסיס המחבת עם רבע של ציפוי, לוקח אותו כמעט עד השפה. כריך עם בסיס העוגה השני ולהפיץ עוד רבע מהזיגוג הנותר על פני השטח. למעלה עם השכבה הנותרת של העוגה ולהשתמש הנותרים ציפוי כדי מעיל העליון sides.To לסיים, מעיל בנדיבות את כל העניין עם פירורי העוגה. לצנן את העוגה במשך כמה שעות ולאחר מכן לכסות עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
רכז לימונדה מופשר, מחולק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהמקרר 15-30 דקות לפני האכילה.נסו את המתכונים האלה לעוגה על מזון רפובליקת: מתכון עוגת הקרמל של מאט וטד לי