קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

מתכון פיצה Gorgonzola אגס

מתכון פיצה Gorgonzola אגס
המתכון פיצה Gorgonzola אגס מוכן תוך כ 23 דקות, והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ phamfatale.com יש 25 אוהדים. גשו לסופר וקנו את גבינת פורמי ד ' אמברט, מלח, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אגס מקורמל ופיצה Gorgonzola, פיצה בייקון, אגס וגורגונזולה, ו אגס, Gorgonzolan ופיצה אגוז.

הוראות

1
עבור רוטב בשמל גבינה כחולה: בסיר, להמיס 8 כפות חמאה מעל בינוני נמוך; אתה לא רוצה את החמאה לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי האדומים (אם נעשה שימוש). להביא את החום בחזרה עד בינוני גבוה (החמאה צריכה להיות חמה וזהב) ולהוסיף את הקמח. שמור ערבוב ידני עם מקצף במשך כ 3 דקות. הקמח צריך לספוג את החמאה וליצור משחה. מערבבים היטב עד incorporated ולהוסיף את החלב ב 3 שלבים. להגביר את החום תוך ערבוב כל הזמן במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים 4 אונקיות של גבינה כחולה ומפחיתים את החום לנמוך. לאחר הגבינה נמסה היטב משולב, מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
תן לרוטב לנוח עד שיגיע הזמן להרכיב את המנה.Prepping את האגסים: לקלף, הליבה לחתוך את האגסים פלחי קטן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
הסר את הגבינה הכחולה הנותרת מהמקרר 15 דקות לפני ההגשה כדי להחזיר אותו לטמפרטורת החדר.על אבן פיצה חמה ולא משומנת, מחממים מחדש את הלחם השטוח, אחד בכל פעם, במשך כ -20 שניות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2
מורחים את רוטב הגבינה הכחולה בשמל על כל לחם שטוח.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
3
מפזרים בצל מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
4
בואו לבשל עד הלחם להקשיח קצת.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
5
הסר מהחום.
6
מקשטים עם סלט ירקות. למעלה עם אגסים ומפזרים עם גבינה כחולה קראמבל.לסיים עם טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
7
מגישים באופן מיידי.בתאבון!