מתכון פיצה Gorgonzola אגס
המתכון פיצה Gorgonzola אגס מוכן תוך כ 23 דקות, והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ phamfatale.com יש 25 אוהדים. גשו לסופר וקנו את גבינת פורמי ד ' אמברט, מלח, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אגס מקורמל ופיצה Gorgonzola, פיצה בייקון, אגס וגורגונזולה, ו אגס, Gorgonzolan ופיצה אגוז.
הוראות
עבור רוטב בשמל גבינה כחולה: בסיר, להמיס 8 כפות חמאה מעל בינוני נמוך; אתה לא רוצה את החמאה לשרוף.
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי האדומים (אם נעשה שימוש). להביא את החום בחזרה עד בינוני גבוה (החמאה צריכה להיות חמה וזהב) ולהוסיף את הקמח. שמור ערבוב ידני עם מקצף במשך כ 3 דקות. הקמח צריך לספוג את החמאה וליצור משחה. מערבבים היטב עד incorporated ולהוסיף את החלב ב 3 שלבים. להגביר את החום תוך ערבוב כל הזמן במשך כ 5 דקות.
מוסיפים 4 אונקיות של גבינה כחולה ומפחיתים את החום לנמוך. לאחר הגבינה נמסה היטב משולב, מתבלים עם מלח ופלפל.
תן לרוטב לנוח עד שיגיע הזמן להרכיב את המנה.Prepping את האגסים: לקלף, הליבה לחתוך את האגסים פלחי קטן.
הסר את הגבינה הכחולה הנותרת מהמקרר 15 דקות לפני ההגשה כדי להחזיר אותו לטמפרטורת החדר.על אבן פיצה חמה ולא משומנת, מחממים מחדש את הלחם השטוח, אחד בכל פעם, במשך כ -20 שניות בכל צד.
מורחים את רוטב הגבינה הכחולה בשמל על כל לחם שטוח.
בואו לבשל עד הלחם להקשיח קצת.
מקשטים עם סלט ירקות. למעלה עם אגסים ומפזרים עם גבינה כחולה קראמבל.לסיים עם טפטוף של שמן זית.
מגישים באופן מיידי.בתאבון!