מתלה טלה מצופה תבלינים לשניים עם ארוגולה, אבוקדו וסלט כתום דם
מתלה טלה מצופה תבלינים לשניים עם ארוגולה, אבוקדו וסלט תפוז דם נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1532 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 148 גרם שומן. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מלח ים מתפורר, שמן canolan, אבל אבוקדו האס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שומר, תפוז דם וסלט ארוגולה, ארוגולה, תפוז דם וסלט גבינה כחול, ו סלט תפוז דם ואבוקדו.
הוראות
תנור טרום חימום עד 400 ° F.
באמצעות תבלין או מטחנת קפה, לטחון כמון לאבקה דקה למחצה, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה.
להקציף אבקת קקאו, קפה, ופלפל.
לשפשף עצמות טלה חשופות עם 1 כף שמן קנולה, ואז לעטוף כל עצם בנייר כסף, לכסות את העצמות לחלוטין ולהשאיר את הבשר חשוף.
מפזרים את שני צדי הכבש עם מלח כשר, ואז משפשפים בתערובת תבלינים.
ב כבד, 12 אינץ ' תנור בטוח מחבת סאוטה מעל חום גבוה, חום שנותר 2 כפות שמן קנולה עד חם אבל לא מעשן. מדף צרוב, צד בשר למטה, נע מדי פעם כדי למנוע דבק, עד חום עמוק וקרום צורות, על 2 דקות. להעיף לצרוב מתחת באותו אופן, על 2 דקות, ואז לצרוב התחתון של מתלה באותו אופן, 2 דקות יותר.
מתלה הפוך בחזרה לצד הבשר למעלה, ולאחר מכן להעביר מחבת לתנור צלוי 7 דקות.
מוסיפים חמאה, שום ותימין למחבת וממשיכים לצלות עד שהמדחום מוכנס 2 אינץ ' לתוך החלק העבה ביותר של כבש (לא לגעת בעצם) רושמים 54° (לנדיר בינוני), 7 עד 8 דקות יותר. הטיית מחבת כדי לאסוף מיצים ולכפות אותם על בשר.
להעביר כבש מתלה עם מחבת או צלחת מתחת לתפוס מיצים ולתת לנוח 10 עד 15 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא יחד מיץ תפוזים דם, שאלוט, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. בהדרגה להוסיף שמן זית להקציף במרץ לשלב. (ויניגרט יכול להיות מוכן מראש ומקורר, מכוסה, עד 2 ימים.
להקציף ביסודיות לפני השימוש.)
מחלקים אבוקדו בין שתי צלחות, fanning החוצה פרוסות על חצי צלחת. למעלה עם ארוגולה טפטוף עם ויניגרט. למעלה עם מקטעי תפוז דם ומפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
הסר רדיד מעצמות כבש. מתלה פרוסה לתוך 4 צלעות כפולות ולהעביר צלחות לצד סלט.