מתלה טלה מצופה תירס כחול של כבש עם פירה חזרת ואספרגוס בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מתלה מצופה תירס כחול של כבש עם פירה חזרת תפוחי אדמה ואספרגוס בלסמי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 322 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי טורטיות תירס, רוזמרין, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פטל בלסמי ופקאן מצופה מדף של כבש, מדף פיסטוק מצופה טלה, ו צלעות קצרות בלסמיות עם מחית תפוחי אדמה חזרת.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את טורטיות ועשבי תיבול בבלנדר ולהעביר את התערובת למחבת עוגה או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
טופס פאי
3
מניחים את הקמח במחבת עוגה או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
4
יוצקים את החלבונים ביצה מוכה לתוך מחבת עוגה או קערה רדודה. לדלות את הטלה בקמח, ואז לטבול את הטלה בחלבונים מוכים, ולאחר מכן לצפות את הטלה בתערובת עשבי טורטייה. למחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים 3 כפות שמן זית וחום. צורבים את מדלי הטלה בשמן החם עד לחום זהוב מכל הצדדים, ומסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
חלבונים
שמן זית
טורטיה
קמח לכל מטרה
כבש
רצועת קליפת לימון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
קערה
מחבת
5
מעבירים את הטלה למחבת סדין ומניחים בתנור ואופים במשך כ 40 דקות, או עד בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
כבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
6
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מסננים את תפוחי האדמה ומחית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
8
מוסיפים את החמאה, חזרת, חלב, ומתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
חמאה
פלפל
חלב
מלח
9
מניחים את האספרגוס על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
טפטוף עם שמן זית, מלח ופלפל, לטעום על אספרגוס ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
שמן זית
פלפל
מלח
11
אופים את האספרגוס במשך 10 דקות, או עד מכרז. ואז לטפטף עם חומץ בלסמי.