מתלה טלה פריך עם דבש ומסקרפונה
מתלה פריך של כבש עם דבש מסקרפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 403 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו דבש, מלח ופלפל כשר, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 59%. נסו דבש ולימון מזוגג מתלה של כבש, מתלה טלה עם זיגוג אנצ'ו-דבש, ו מתלה טלה עם קרום אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם.
מזלפים את שמן הזית משני צידי הכבש. מתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול דה פרובנס. צולים את הטלה במשך 5 דקות מכל צד עד להשחמה.
מניחים את הטלה בתבנית צלייה רדודה או בתבנית אפייה וצולים 25 דקות לבינוני-נדיר. הניחו לטלה לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
לרוטב: בקערה קטנה שלבו את הקרם פרש, הדבש, הכמון והנענע.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומערבבים עד לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
חותכים את הטלה בין העצמות לצלעות אישיות ומגישים עם הרוטב.