מתלה כבש עם רוטב זית-שזיף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מתלה של כבש עם רוטב זית שזיף. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1922 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 155 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, זיתים פיכולין-מגולען, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. נסו מתלה כבש עם עשבי תיבול וקרום זית, מתלה כבש עם עשבי תיבול וקרום זית, ו צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, חום 1 כף השמן עד מנצנץ. מתבלים את הטלה במלח ופלפל.
מוסיפים את הכבש למחבת, צד שומן למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים עשיר, על 3 דקות. הפעל את צד שומן כבש למעלה ומבשלים 2 דקות יותר.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את המתלה במשך כ -20 דקות, עד שמד חום מיידי מוכנס במרכז אוגרי הבשר 125 עבור מדיום-רייר.
להעביר את הטלה ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מוסיפים את 2 כפיות השמן הנותרות ואת השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיף את היין, שזיפים מיובשים וזיתים ומבשלים מעל חום מתון עד מעט מופחת, על 1 דקה.
מוסיפים את המניה ורוזמרין ומבשלים 1 דקה.
הסר את המחבת מהחום ומערבולת בחמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
לגלף את הטלה לתוך צלעות ולסדר על צלחות מחוממות. כפית את הרוטב על הכבש ומגישים.