מתלה כבש שחור ג'ק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מתלה כבש שחור ג'ק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו כבש, פלפל טחון, וויסקי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מתלה של כבש עם עדשים & Jack-by-the-רוטב גידור, צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר את הגריל לבישול ישיר מעל חום בינוני גבוה ושמן הסורגים.
בסיר קטן, לשלב ויסקי, רוטב סטייק, מולסה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות.
מתבלים את מדפי הטלה עם מלח שום ופלפל ומניחים על הגריל, צד בשר למטה. מבשלים 10 עד 12 דקות. הסתובבו והמשיכו לבשל עוד 10 עד 12 דקות, מטביעים את הבשר ברוטב כל 5 דקות. אם העצמות מתחילות לבעור, מקפלים חתיכת נייר אלומיניום על הקצוות.
הסר מן הגריל ו baste עם רוטב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
מגישים את צלעות הכבש עם רוטב נוסף בצד.
מקורה: מחממים תנור ל 425 מעלות F. להכין מתלים העונה לפי ההוראות.
מניחים על נייר מצופה בצד שומן גיליון אפייה למעלה. צלוי במשך 20 עד 30 דקות, או עד רישום בשר 135 עד 140 מעלות F עבור בינוני. מוסיפים רוטב כל 10 דקות.
להעביר את המדפים ללוח חיתוך,מברשת עם רוטב, ואוהל עם נייר.
בואו לשבת 10 דקות לפני חיתוך.