קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

מתלה כפול קלוי של חזיר עם רוטב מחבת פטריות מורל

מתלה כפול קלוי של חזיר עם רוטב מחבת פטריות מורל
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? מתלה כפול קלוי של חזיר עם רוטב מחבת פטריות מורל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 38 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, חזיר עצם, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: מתלה כפול קלוי של חזיר עם רוטב מחבת פטריות מורל, חזה עוף צלוי עם רוטב מחבת פטריות מורל, ו מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל.

הוראות

1
קוצצים שום בצלצלים לרבעים במעבד מיני. לגרד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף את 5 המרכיבים הבאים; תערובת עד טפסי הדבק.
3
סדר צלי, צד העצם למטה, על משטח עבודה. הפוך 6 עד 8 חריצים רדודים בשומן על כל אחד. לשפשף קצת ממרח עשב לחריצים. לשפשף דבק עשב שנותר על כל צלי. עומדים על צלי במחבת צלייה גדולה, צדי העצם פונים זה לזה ועצמות הצלעות פונות כלפי מעלה. משתלבים קצוות של עצמות צלעות, דוחפים צלי יחד. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. לחשוף; תן לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים עד 177°. צלי עד מדחום מוכנס לתוך חזיר ממרכז אוגרי העליון140, על 1 שעה 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מחבת מהתנור; תן מנוחה חזיר 20 עד 30 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה 5 עד 10 מעלות; בשר יהיה ורוד קלוש).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר צלי, עדיין interlocked, מגש; מחבת צלייה מילואים עם מיצים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
חותכים בין צלעות לצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
מגישים עם רוטב מחבת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
אם אתה מעדיף חזיר עשוי היטב, אנו ממליצים לטגן אותו לפני צלייה כך שהוא לא להתייבש. מערבבים 1 כוס מלח כשר, 1/2 כוס סוכר חום כהה, וסירופ מייפל טהור 1/2 כוס לתוך 12 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מוסיפים 6 כוסות קרח; מניחים מי מלח חזיר בשקית פלסטיק resealable; מקררים 24 עד 48 שעות. צלי Pat יבש לפני המשך; להפחית את המלח לשפשף עד 1 כף. צלוי עד 165 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר