מתלה של בשר צבי ממולא פקאן, דומדמניות, נקניק, ואגסים
מתלה של בשר צבי ממולא פקאן, דומדמניות, נקניק, ואגסים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לך בצל, דומדמניות, גבעולי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מתלה של בשר צבי ממולא פקאן, דומדמניות, נקניק, ואגסים, מתלה של בשר צבי ממולא פקאן, דומדמניות, נקניק, ואגסים, ו דלעת ממולאת עם קינואה, אגסים ופקאנים.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
תוסיף נקניקיות. Sauté עד חום, פירוק עם כפית, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, העברת תערובת לקערה בינונית, ולאחר מכן להוסיף אגסים, פקאנים, דומדמניות, ורוזמרין קצוץ. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דומדמניות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
יכול ציפוי קוקוס-פקאן
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
באמצעות סכין ארוכה ודקה, לעשות 1 לחתוך דרך מרכז העין של בשר צבי. סובב סכין 90 מעלות ולהכניס שוב, יצירת X דרך מרכז. הכנס את הידית של כף עץ ארוכה דרך X; ידית רול כדי ליצור חלל בקוטר 1-2 אינץ'. דברים עם מילוי.