קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

נאנאימו בר בראוניז

נאנאימו בר בראוניז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז נאנאימו בר (Nanaimo). והוא יספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-187 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, תחליפי אבקת פודינג וניל, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו בראוניז נאנאמו, בר Nanaimo, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים מדף בעמדה האמצעית של התנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
ממיסים שוקולד וחמאה בסיר כבד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר מהחום ומערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מוסיפים ביצים ווניל ומכים היטב. מערבבים בקמח, מלח ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מערבבים היטב.
7
יוצקים לתוך תבנית אפייה משומנת היטב.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
אופים במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בעוד בראוניז מגניב, להכין את השכבה האמצעית. במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר של ממתקים יחד עד אור מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
אבקת פודינגאבקת פודינג
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
11
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד והחמאה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
הסר מהחום.
14
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
תן את הסורגים מגניב לפחות שעה במקרר לפני ההגשה.