נאנאימו בר בראוניז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז נאנאימו בר (Nanaimo). והוא יספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-187 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, תחליפי אבקת פודינג וניל, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו בראוניז נאנאמו, בר Nanaimo, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף בעמדה האמצעית של התנור.
ממיסים שוקולד וחמאה בסיר כבד על אש נמוכה.
הסר מהחום ומערבבים בסוכר.
מוסיפים ביצים ווניל ומכים היטב. מערבבים בקמח, מלח ואגוזים.
יוצקים לתוך תבנית אפייה משומנת היטב.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
בעוד בראוניז מגניב, להכין את השכבה האמצעית. במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר של ממתקים יחד עד אור מאוד רך.
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד והחמאה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).
תן את הסורגים מגניב לפחות שעה במקרר לפני ההגשה.