נאצ'וס חזיר עם רוטב מורני, אבוקדו-תירס, ג'לפנו חרוך וגבינת עיזים
נאצ'וס בשר חזיר עם רוטב מורני, ריליש אבוקדו-תירס, ג'לפנו חרוך וגבינת עיזים לוקח בערך שעה ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. מתאבנים זה מכיל 1514 קלוריות , 82 גרם חלבון ו -98 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 64% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש עלי כוסברה, שקדי חזיר, בצל וצ'ילה דה ארבול. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 יגידו שזה הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 94% . נסו נאצ'וס בשר חזיר עם רוטב מורני, ריחן אבוקדו-תירס, ג'לפנות חרוכה וגבינת עיזים, נאצ'וס עוף מזוגג בצ'יפוטלה בגריל עם רוטב גבינת מונטריי ג'ק, רליש אבוקדו וג'לפנוס חרוך , וטנדר חזיר עם עגבנייה חרוכה וג'לפנות סלסה דומים .
הוראות
1
מחממים שמן במטיגון עמוק ל-340 עד 350 מעלות צלזיוס. מטגנים את הטורטיות, בקבוצות, עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
התיז שמן זית
התיז שמן זית
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום כבוש, לקישוט
1
שלבו בקערה קטנה את אבקת האנכו צ'ילי, הסוכר, אבקת הפסילה צ'ילי, מלח, פלפל אנגלי, צ'ילי דה ארבול, קינמון וקצת פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום כבוש, לקישוט
1 1/2 קילו שקדי חזיר, חצויים לשניים
שקדי חזיר, חצויים לשניים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מפזרים את בשר החזיר במלח משני הצדדים, ולאחר מכן מטפטפים פנימה את שפשוף התבלינים, ומנקים עודפים. צורבים את בשר החזיר מכל הצדדים עד להזהבה, ולאחר מכן המשיכו לבשל עד לדרגת עשייה בינונית או כאשר מדחום הקריאה מיידית שהוכנס למרכז רשם 135 עד 140 מעלות פרנהייט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4
מעבירים לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 דקות לפני שפורסים דק. לרוטב המורני: ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
טורפים פנימה את הקמח ומבשלים דקה. טורפים פנימה באיטיות 2 כוסות מהחלב החם, מביאים לרתיחה וממשיכים להקציף עד שהרוטב מסמיך וטעם הקמח מבושל, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מסירים מהאש וטורפים באיטיות את המונטריי ג'ק חופן בכל פעם. ממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים עוד חלב אם סמיך מדי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מערבבים בקערה את האבוקדו, התירס, הג'לפנו, מיץ הליים, הבצל ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומקפלים פנימה את הכוסברה. לג'לפנוס החרוכים: זורקים את הג'לפנוס עם השמן ומפזרים מלח ופלפל שחור. צור בתבנית ברזל יצוק על אש גבוהה או על נייר אפייה בתנור 400 מעלות F עד שהעור נצרך משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אבוקדו האס מעוך קלות
1 כף חלפיניו, פרוס דק
סטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פלפל ארבול מיובש
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מניחים להתקרר לפני החיתוך. להרכבה: מסדרים את שבבי הטורטייה על מגש גדול בשכבה אחת. מעל כל צ'יפס כפית גדושה מתבליט אבוקדו-תירס, פרוסת חזיר ומעט מרוטב המורני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
1 פלפל ארבול מיובש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מקשטים עם הג'לפנוס החרוכים הפרוסים, הבצל האדום הכבוש, כף גבינת העיזים ועלי הכוסברה.
פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לנאצ'וס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.