נאצ'ו עקף סיר צ' ילי
סיר צ'ילי עקף נאצ' ו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 768 קלוריות. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הוא יקר מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם צ'יפס טורטיה תירס, בירה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. נסו נאצ'ו עקף סיר צ' ילי, מחבת נאצ'ו צ' ילי, ו ארוחת צ'ילי נאצ' ו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
צ 'אר את פלפלי הפובלאנו ו -2 ג' לפנוס גדולים מעל להבה פתוחה על הכיריים או מתחת לצלייה חמה עם דלת התנור שנותרה מעט פתוחה כדי להימלט מהאדים.
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון נצמד עד שהם קרירים מספיק לטיפול. מקלפים את הפלפלים וזרעים אותם. קוצצים ומחית לרוטב גס במעבד מזון.
בינתיים מחממים 2 סיבובים של המחבת שמן זית כתית מעולה על אש בינונית-גבוהה בסיר צ ' ילי.
מוסיפים את הבשר ומשחימים היטב.
מוסיפים את הבצל, השום, המלח, הפלפל, הכמון, הכוסברה, הפפריקה ואבקת הצ ' ילי. מבשלים לריכוך הבצל מספר דקות ואז מערבבים פנימה רסק עגבניות. לאחר דקה 1, מוסיפים את הבירה ומבשלים עוד דקה או שתיים, מערבבים את הציר ומחממים. מערבבים את הפלפלים לצ ' ילי ומבשלים כמה דקות עד שהטעמים יתאחדו. מצננים לחלוטין ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מניחים בסיר מכוסה על אש בינונית עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם. בינתיים מדללים את השעועית המטוגנת עם נתז מים ומחממים במחבת קטנה על אש בינונית. הפעל את הברוילר והניח את המתלה באמצע התנור. כשהצ ' ילי חם, חשפו והעלו טורטיות. מנקדים את הטורטיות בשעועית ומכסים את כל שכבת הטורטיות בגבינה, מניחים מתחת לצלייה עד להשחמה קלה והגבינה נמסה. פורסים דק פלפל פרזנו טרי.
מקשטים צ 'ילי נאצ' ו בפלפל פרזנו טרי פרוס ופלפלי ג ' לפנו כבושים סחוטים.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
ניתן לשלב צ ' ילי עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. סנגרה דה טורו קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![סנגרה דה טורו קאווה]()
סנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלג עדין ומתמשך. אינטנסיבי. ניחוחות פירות פרחוניים ורעננים בהרמוניה מושלמת עם הדרים ותווי אניס. בועות שמנת, עסיסיות ורעננות.יפה כמו אפריטיף או מזווג עם דגים ופירות ים.