קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

נאצ'וס בלנקו עם רוטב חלפיניו קלוי

נאצ'וס בלנקו עם רוטב חלפיניו קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל נאצ' וס בלנקו עם Salsan חלפיניו קלוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. אם יש לכם jalapenos, שמנת כבדה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו קלוי Tomatillo Jalapeno סלסה עם אבוקדו, עוף טוסטדה עם רוטב חלפיניו צלוי, ו סינקו דה מאיו טבילה: צ'ילה con Queso & קלוי סלסה Jalapeno (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עבור הצ 'יפס: במחבת גדולה לשפוך מספיק שמן כדי למלא אותו 1 אינץ' עמוק, ולחמם אותו 360 מעלות F. כאשר השמן מתחיל להסתחרר להוסיף את טריז טורטייה בקבוצות ומטגנים, מרפרף פעם אחת עד זהב ברז אור נשמע חלול, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
צ ' יפסצ ' יפס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומפזרים כל אצווה עם קמצוץ של מלח כפי שהם ממוקמים על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
להעביר באופן שווה לשרת צלחות או מגש.
5
בינתיים להפוך את סלסה jalapeno: על תבנית אפייה לזרוק את חצאי jalapeno, בצל, ושום עם שמן זית ולסדר כך שיני שום להסתיר מתחת לחללים של חצאי jalapeno. מתבלים במלח ופלפל, וצולים בתנור עד שהחלפיניו מתחילים להשחיר ולשרוף יחד עם הבצל, כ-20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
הסר מהתנור ומניח את כל החומרים, שמן כלול, למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
7
מוסיפים את הכוסברה, מניית העוף ומיץ הליים, מתמזגים עד לקבלת חלק, טעם ותיבול במלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלחמלח
8
לרוטב הגבינה: בסיר קטן על חום בינוני, מוסיפים את החמאה, שמן, בצל, מלח קמצוץ ופלפל טוחן זוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
לטגן עד הבצל רך, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ומבשלים עד שהוא מפסיק קצף, אבל לא חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
10
מוסיפים את השמנת הכבדה ומערבבים עד מעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
11
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד מומסים. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
12
כדי להרכיב את הנאצ 'וס, שכבה את הצ' יפס על מגש לפזר עם עוף מגורר, רסס רוטב גבינה, ולסיים על ידי ציפוי עם כמה סלסה חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
רוטב גבינהרוטב גבינה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
צ ' יפסצ ' יפס
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.